Xandres

Xandres

Stijlvolle nieuwe webshop met Magento e-commerce in combinatie met Akeneo PIM

Xandres werd opgericht in 1968 als Belgisch modemerk met focus op moderne vrouwen, meer bepaald vrouwen met stijl en karakter. Al meer dan vijf decennia lang staat het merk bekend voor haar elegantie, finesse en kwaliteit. Het merk wordt aangeboden in meer dan 150 exclusieve boetieks en eigen brand stores in de Benelux. Bovendien bestaat er ook een webshop, xandres.com.

Online verkoop is dezer dagen een must. Bijgevolg is een online store niet meer weg te denken bij een modemerk zoals Xandres. Als uithangbord dient het dus zowel visueel aantrekkelijk te zijn alsook de juiste features te hebben.
Een belangrijk doel was om de stijlvolle uitstraling en kwalitatieve klantenervaring van in de fysieke winkels op één lijn te krijgen met de webshop ervaring.
Daarnaast werkte Xandres met een interne productlijst die beurtelings verschillende verrijkingsfasen onderging, iets wat telkens veel tijd in beslag nam om tot op de webshop gepubliceerd te geraken.  

Xandres

Dankzij de samenwerking tussen PHPro en Induxx kreeg Xandres als resultaat een stijlvolle, nieuwe webshop, het perfecte uithangbord.

Xandres is sterk overtuigd van de combinatie van Akeneo PIM met hun Magento e-commerce platform.


Digital Phanatics

PHPro
Induxx

Loyalty

Dankzij de samenwerking tussen PHPro en Induxx kreeg Xandres als resultaat een stijlvolle, nieuwe webshop, het perfecte uithangbord. Hij voelt luxueus en modern aan, en heeft alle features die een klant verwacht bij een luxemerk. Je kan makkelijk de voorraad van een product checken in de stock locator of de dichtstbijzijnde winkel zoeken via de gloednieuwe store locator. Via een loyalty systeem maak je nu ook gebruik van giftcards of kan je punten sparen.

Productverrijking - tijdswinst

Dankzij de uitvoering van een volwaardig PIM-project, kreeg Xandres ook een duidelijk overzicht op hun productverrijkingsvoortgang uitgesplitst over de verschillende kanalen en talen. Door de automatische koppeling met het ERP-systeem is de tijdswinst voor Xandres groot. Zo kunnen ze voortaan focussen op de essentie: het online aanbod van hun producten.
Xandres3
  • Magento
  • Akeneo

Wil jij ook een webshop met uitgebreide mogelijkheden?

Contact